Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 15 Prill 2020, degët e bankës do të punojnë sipas orarit në vijim:

? e Hënë – e Premte, 08:30 – 16:30.

Ndonëse orari i punës në degë është zgjatur, ne ju lusim që të vizitoni bankën sa më pak të jetë e mundur dhe gjithmonë duke mbajtur distancën sociale prej 2 metra si dhe duke vendosur maskë dhe dorëza.

Ndërkohë, bankomatët e bankës, e-Banking, Mobile Banking dhe kartat bankare do të jenë në dispozicion 24/7 për kryerjen e transaksioneve bankare.

Ju rikujtojmë se degët më poshtë vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura deri në një njoftim tjetër:

• Të dy degët në Aeroport – Sllatinë
• Dega në Albi Mall – Prishtinë
• Dega tek Elkos – Pejë
• Dega tek Fitorja – Ferizaj

Për çfarëdo ndryshimi tjetër, do të jeni të njoftuar paraprakisht!

Për më shumë info:
? 038 666 666
? ks-customerservice@bkt.com.al

Kujdesuni për veten dhe të tjerët

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android