Njoftim për Shitjen e Aseteve të Bankës (Pasuritë e Paluajtshme)  – Pronë në Pejë

Detajet e Pronës të regjistruar në emër të Bankës
Lokacioni i Pronës  Zona Kadastrale Peje, Komuna Peje
Tipi dhe Detajet e Pronës  Tokë
Parcela/t1.Parcela P-71611015-02174-23    1,250 m2

2.Parcela P-71611015-02174-30    1,110 m2

Ju lutem t’i dërgoni ofertat e juaja në zarf të mbyllur në adresën e mëposhtme:

Ose na kontaktoni në numër të telefonit 045 182 666. 

Për prona të tjera, klikoni KËTU dhe shkoni tek seksioni Prona Në Shitje.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android