?

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 05 Maj 2020, dega jonë në Prishtinë (Rr. Ukshin Hoti nr. 27, Pejton) dhe dega kryesore në Prizren (Rr. De Rada pn., Atmejdan) do të punojnë sipas orarit të rregullt, si në vijim:

? e Hënë – e Premte, 08:30 – 16:30.

Ju lusim që të vizitoni bankën sa më pak të jetë e mundur dhe gjithmonë duke mbajtur distancën sociale prej 2 metra si dhe duke vendosur maskë dhe dorëza.

 

Për më shumë info:
? 038 666 666
ks-customerservice@bkt.com.al

 

❗Kujdesuni për veten dhe të tjerët❗

BKT Kosova

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android