?NJOFTIM RRETH DEGËS PEJTON NË PRISHTINË DHE DEGËS KRYESORE NË PRIZREN
 
Ju njoftojmë se duke filluar nga data 17 Prill 2020, dega jonë në Prishtinë (Rr. Ukshin Hoti nr. 27, Pejton) dhe dega kryesore në Prizren (Rr. De Rada pn., Atmejdan) do të punojnë sipas orarit në vijim:
 
? e Hënë – e Premte, 08:30 – 18:30.
 
Ndonëse orari i punës në këto dy degë është zgjatur, ne ju lusim që të vizitoni bankën sa më pak të jetë e mundur dhe gjithmonë duke mbajtur distancën sociale prej 2 metra si dhe duke vendosur maskë dhe dorëza.
 
Për çfarëdo ndryshimi tjetër, do të jeni të njoftuar paraprakisht!
 
Për më shumë info:
? 038 666 666
? ks-customerservice@bkt.com.al
 
Kujdesuni për veten dhe të tjerët
 
BKT Kosova
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android