Të nderuar klientë,

BKT Kosova dëshiron të ju njoftojë se duke filluar nga data 08.11.2020, do të bëjë ndryshimin e tarifave për shërbime dhe produkte kreditore për klientët e biznesit.

Në lidhëzën më poshtë e gjeni çmimoren e re me ndryshime.

Çmimorja e Re

Ju falenderojmë për bashkëpunimin tuaj,

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android