Të nderuar klientë,

BKT Kosova dëshiron të ju njoftojë se duke filluar nga data 17.04.2022, çmimorja e produkteve dhe shërbimeve për klientët individë do të pësojë ndryshime.

Kliko KËTU për të parë çmimoren e re për operim me llogari bankare individuale.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin tuaj me ne,

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android