Të nderuar klientë,

Ju informojmë që janë rifreskuar Kushtet e Përgjithshme për Shërbime Bankare individuale të publikuara këtu. Ndryshimet përkojnë tek nenet si më poshtë:

4.3. Interesi i mbitërheqjes dhe ripagimi i tij

  • Është larguar neni 4.3.5 b)

5.3. Përdorimi i Kartës:

  • Është ndryshuar Neni 5.3.9

6.3. Përdorimi i Kartës

  • Është ndryshuar Neni 6.3.7

Ju lutem na kontaktoni për çfarëdo informacioni shtesë.

Me nderime,

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android