Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e fundit të institucioneve relevante rreth masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19, ditën e Shtune më 07 Nëntor 2020, degët tona nuk do të punojnë.

Ndërkohë, bankomatët e bankës, e-Banking, Mobile Banking dhe kartat bankare do të jenë në dispozicion 24/7 për kryerjen e transaksioneve bankare.

Për më shumë informata:

Kujdesuni për veten dhe të tjerët!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android