Të nderuar klientë,

Ju informojmë se BKT Kosova ka zhvilluar platformën elektronike për aplikim të shtyerjes së pagesës së këstit/kësteve të kredisë për kredi individuale dhe të biznesit.

Nëse si rrjedhojë e vështirësive të krijuara nga pandemia COVID 19 e keni të pamundur kryerjen e obligimeve të kredisë, ju mund të parashtroni kërkesë online për shtyerje të pagesës së kësteve.

Plotësojeni formën për të dërguar kërkesën në bankë lidhur me shtyerjen e pagesës së kredisë, për 1, 2 apo 3 këste. Të gjitha fushat janë të obliguara.

Banka do ta shqyrtojë kërkesën tuaj dhe do të ju informojë në formë elektronike (me e-mail) për kushtet e reja të aprovuara.

? Kliko këtu për KREDI INDIVIDUALE
? Kliko këtu për KREDI BIZNESI

Për më shumë detaje apo sqarime tjera na kontaktoni në:

• Telefon: 038 666 666
• E-mail: ks-customerservice@bkt.com.al
• WhatsApp: +383 45 141 666

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android