Presidenti i Çalık Holding, z. AhmetÇalık  vlerësohet me titullin “DoctorHonorisCausa” nga Universiteti i Tiranës

Në një ceremoni të veçantë, Universiteti i Tiranës i ka akorduar Presidentit të Çalık Holding, z. AhmetÇalık titullin “DoctorHonorisCausa”.
Rektori i këtij universiteti, Prof. Dr. Dhori Kule i ka dorëzuar z.Çalık Diplomën “DoctorHonorisCausa”, me motivacionin “Për kontribut të veçantë dhe këmbëngulje të pashoqe në zhvillimin e ekonomisë shqiptare, si dhe për vlerësimin dhe mbështetjen e vazhdueshme të universiteteve në Shqipëri”.

The President of Çalık Holding, Mr. Ahmet Çalık is awarded the Honorary Title of Doctor HonorisCausa by the Universitety of Tirana

In a special ceremony, the University of Tirana has awarded the honorary title of Doctor HonorisCausa to the President of Çalık Holding, Mr. AhmetÇalık.

The Rector of the university, Prof. Dr. DhoriKule has handed out the Doctor HonorisCausa Degree to Mr. Çalık, in recognition of his special contribution and unmatched tenacity in the development of the Albanian economy, as well as the ongoing evaluation and support of universities in Albania.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android