Njoftim:

Ju njoftojmë që duke filluar nga data 17 Korrik 2014, tarifat dhe komisionet për Debit dhe Kredit kartat e BKT-së do te ndryshojnë. Pas kësaj date e në vazhdim tarifat dhe komisionet do të procedohen me ndryshim, sipas cmimores se publikuar.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android