Të nderuar klientë,

Nëse keni pranuar një SMS nga BKT me kodin per qasje në koncertin “Dua Lipa Studio 2054”, atëherë më poshtë gjeni udhëzimet se si të aktivizoni qasjen tuaj për ta ndjekur performancën live:

  • Hapi 1: Vizitoni live-now.com duke klikuar këtu KËTU
  • Hapi 2: Llogohuni ose krijoni një llogari të re nëse nuk e keni
  • Hapi 3: Selektoni opsionin “I HAVE A PROMO CODE” si metodë pagese
  • Hapi 4: Insertoni kodin që e keni pranuar me SMS në kutinë e dedikuar dhe klikoni “APPLY NOW”
  • Hapi 5: Klikoni “PAY NOW” dhe urdhëri juaj për qasje do të kompletohet

Këshillë: Ju lutemi provoni kodin tuaj tani për t’u siguruar që funksionon. Pasi të insertoni kodin tuaj dhe të krijoni llogarinë tuaj, mund të largoheni dhe të ktheheni në kohën e ngjarjes. Nuk do të duhet të insertoni përsëri kodin pasi ta keni insertuar herën e parë. Thjesht do të duhet të identifikoheni dhe të shikoni performancën.

Shijojeni performancën,

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android