Të nderuar klientë, 

Bazuar në masat shtesë për parandalimin e përhapjes së COVID-19, BKT Kosova ju njofton se ka vendosur të reduktojë orarin e punës, si në vijim:

  •  Duke filluar nga 21.03.2020 degët e bankës nuk do të punojnë të shtuneve.
  • Duke filluar nga 23.03.2020, orari i punës së degëve do të jetë 08:30 – 15:00.

Ju inkurajojmë që shërbimet bankare t’i kryeni përmes bankomatëve si dhe në platformat online të bankimit (e-Banking dhe Mobile Banking).

 Për çfarëdo ndryshimi tjetër, do të jeni të njoftuar paraprakisht!

 Për më shumë info:

 Kujdesuni për veten dhe të tjerët!

BKT Kosova

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android