Interes maksimal për ty. Depozito sot në BKT Kosova dhe fito si kurrë më parë!

 

Për Kursime Afatgjata fito interes deri në 6% me Rrita Depozita.

Gjithashtu ju mund të kurseni edhe në valutën Dollar me interes deri në 7%.

Nëse dëshironi të merrni interesin tuaj menjëherë BKT Kosova ju ofron edhe këtë, KURSE dhe merr interesin deri në 2.65% me Depozitën Avans.

SHEMBUJ DHE SQARIME: 

Rrita EUR
Periudha kohoreViti 1Viti 2Viti 3Viti 4Viti 5Viti 6Viti 7
Shuma                                                                   100,000 €
Norma vjetore e interesit1.25%1.50%2.00%3.00%4.00%5.00%6.00%
Norma Efektive1.125%1.35%1.8%2.7%3.6%4.5%5.4%
Bruto interesi I fituar1,2501,5002,0003,0004,0005,0006,000
Taksa 10%125150200300400500600
Neto interesi i fituar1,1251,3501,8002,7003,6004,5005,400

 

Rrita USD
Periudha kohoreViti 1Viti 2Viti 3Viti 4Viti 5Viti 6Viti 7
Shuma                                                                    100,000$
Norma vjetore e interesit1.50%2.00%2.75%3.00%4.00%6.00%7.00%
Norma Efektive1.35%1.80%2.475%2.7%3.6%5.4%6.3%
Bruto interesi I fituar1,5002,0002,7503,0004,0006,0007,000
Taksa 10%150200275300400600700
Neto interesi i fituar1,3501,8002,4752,7003,6005,4006,300

 

Depozita AVANS
Periudha kohore1 Vit
Shuma 100,000
Norma vjetore e interesit2.65%
Norma Efektive2.39%
Bruto interesi I fituar2,650
Taksa 10%265
Neto interesi i fituar2,385
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android