Duke depozituar mjetet në BKT ju do të përfitoni normë atraktive të interesit për mjetet e depozituara si dhe do të kualifikoheni për lojë shperblyese për të fituar Pushime Verore.

 

Tri Pushime Verore për klientët fitues:

– Çmimi i parë  deri në 2,000 EUR

– Çmimi i dytë deri në 1,500 EUR

– Çmimi i tretë deri në 1,500 EUR

 

*Ju zgjedhni pushimin tuaj, kudo dhe kurdo përgjatë vitit 2022, BKT Kosova do të ju dhurojë kupon për çmimin e fituar!

 

Kriteret e pjesëmarrjes në Kampanjë:

  • Çdo klient që sjell fonde të reja në vlerë prej 5,000 EUR dhe më shumë, do të bëhet pjesë në tërheqjen e shpërblimit përmes numrit referues të krijuar në kontratën e depozitës me afat.
  • Klienti do të ketë të drejtë të marrë pjesë në tërheqjen e shpërblimit vetëm një herë.
  • Kampanja fillon më 08.06.2022 dhe është e vlefshme deri më 30.06.2022.
  • Tërheqja e fituesëve do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës dhe një përfaqësues nga publiku ose klientët.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android