Duke përdorur kartën e debitit BanKomaT ju mund të tërhiqni para cash si dhe të kryeni blerje kudo që shihni logot MasterCard Maestro/ Visa Electron si brenda ashtu dhe jashtë vendit, vetëm nëpërmjet llogarisë kryesore. Llogaritë dytesore janë të qasshme vetëm nga ATM-të e BKT-së, nga ku mund të tërhiqni edhe para kesh.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android