Znj. Buxhovi-Ahmetaj ka diplomuar në Menaxhim Biznesi në Prishtinë dhe ka marrë gradën Master në Lidership në Universitetin e Liverpulit në Mbretërinë e Bashkuar. Znj. Buxhovi-Ahmetaj ka një përvojë të gjatë në menaxhim biznesi në Londër, kurse punën në sektorin bankar e ka filluar në Kosovë në bankën Reiffeisen Bank në vitin 2005, duke u angazhuar fillimisht si Koordinatore e Shitjeve për Individë, e pastaj nga viti 2006 është promovuar në pozitën Udhëheqëse e Shërbimit për Klientë. Nga viti 2008 ka filluar punën në Bankën Kombëtare Tregtare, në pozitën e Drejtueses së Rrjetit të Degëve, duke qenë gjithashtu përgjegjëse për Komunikim të Korporatës dhe Relacione me Publikun. Në korrik të vitit 2018, Znj. Buxhovi-Ahmetaj është emëruar Drejtuese e Departamentit për Menaxhimin e Produkteve të Pasivit dhe Komunikimit të Korporatës, kurse nga viti 2019 është emëruar Drejtuese e Grupit të Bankingut Individual në BKT Kosova SH.A.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android