Ofertë atraktive për blerje të veturës nga BKT Kosova & AutoMita

 

KUSHTET E KREDISË

  • Shuma maksimale e kredisë 100,000 EUR
  • Kohëzgjatja e kredisë 84 muaj
  • Pjesëmarrja e klientit 0-20%
  • Shpenzime administrative 0.50%

 

NORMA E INTERESIT:

Për pagëmarrësit e BKT Kosova dhe të gjitha kategoritë e klientëve:

 

  • Norma e interesit duke filluar nga 4.79%
  • Norma efektive e interesit duke filluar nga 5.05%

 

 

SHEMBUJ DHE SQARIME

Kredi për Automjete EUR 100,000
Norma fikse e interesit 4.79%
Norma efektive e interesit 5.05%
Periudha kohore 84
Kësti mujor 1,403.84
Shpenzime administrative 0.50%
Shuma totale e kredise që duhet të shlyhet deri ne fund te afatit konraktuale* 117,922.37€

 

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android