KUSHTET E KREDISË

  • Shuma maksimale e kredisë: 10,000 EUR
  • Kohëzgjatja e kredisë: 36 Muaj
  • Pjesëmarrja e klientit: 0%
  • Shpenzime administrative: 0%

NORMA E INTERESIT:

Për pagëmarrësit e BKT:

  • Norma e interesit: 0%
  • Norma efektive e interesit: 0%

Për qeramarrësit, pronarët e bizneseve:

  • Norma e interesit: 0 %
  • Norma efektive e interesit: 0%

Për Bashkëatëdhetarët:

  • Norma e interesit: 0%
  • Norma efektive e interesit: 0%

SHEMBUJ DHE SQARIME:

Kredi për blerje të banesës 10,000 €
Norma variabile e interesit* 0%
Norma efektive e interesit 0%
Periudha kohore 36 muaj
Kësti mujor 277.78€
Shpenzime administrative 0%
Shuma totale e kredise që duhet të shlyhet deri ne fund te afatit konraktual* 10,000 €

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android