Ofertë atraktive për blerje të veturës nga BKT Kosova dhe Auto Mita

KUSHTET E KREDISË:

  • Shuma maksimale e kredisë: 72,000.00 EUR
  • Kohëzgjatja e kredisë: 72 muaj
  • Pjesëmarrja e klientit: 0-10%
  • Shpenzime administrative: 0.50%

NORMA E INTERESIT:

  • Norma e interesit duke filluar nga 5.99%
  • Norma efektive e interesit duke filluar nga 6.29%

SHEMBUJ DHE SQARIME:

Kredi për Automjete 20,000€
Participimi i klientit10%
Norma fikse e interesit5.99%
Norma efektive e interesit6.29%
Periudha kohore72
Kësti mujor217€
Shpenzime administrative0.50%
Shuma totale e kredisë që duhet të shlyhet deri në fund të afatit kontraktual*15,416€

 

*35% e çmimit të veturës do të paguhet si këst i fundit pas 72 muajsh.

*Kësti mujor i ndryshueshëm varësisht nga përqindja e participimit

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android