Njoftime

Këtu gjeni njoftimet tona.

25.10.2019

BKT sponzorizon Kampionatin e Mini-Tenisit

Më shumë
27.08.2019

Njoftim – Largimi i ATM nga Royal Mall

Më shumë
30.05.2019

Njoftim për ditë pushimi – 04.06.2019

Më shumë
20.05.2019

Ju njoftojmë se Agjensioni Fitorja në Ferizaj, nuk do të punojë të shtuneve

Më shumë
08.05.2019

Njoftim për ditë pushimi – 09.05.2019

Më shumë
24.04.2019

NJOFTIM – LARGIMI I ATM NGA MARIGONA RESIDENCE

Më shumë
24.04.2019

NJOFTIM – RRITJE E LIMITIT TË TËRHEQJES NË ATM 

Më shumë
23.04.2019

Banka Kombëtare Tregtare në Kosovë, mbështet aktivitetin e Komunës për Ditën Ndërkombëtare të Tokës

Më shumë
08.04.2019

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
04.04.2019

Ndryshimi i çmimores për Klientët Individual, Shërbime dhe Karta.

Më shumë
22.03.2019

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT TË PARË PUBLIK

Më shumë
15.03.2019

Njoftim për Degën në Grand Store

Më shumë
28.02.2019

Njoftim për fillimin e aplikimit të çmimores së re për kartat e kreditit

Më shumë
15.02.2019

Ju njoftojmë se Agjensioni Grand Store nuk do të punojë të shtuneve

Më shumë
17.08.2018

Ndryshimi i çmimores

Më shumë