Tenderë

Informohu me shpallet tona për tenderë.

07.05.2020

Bankingu Dixhital në kohë të pandemisë

Llogaritë Dixhitale dhe Kreditë Dixhitale

Më shumë
04.05.2020

Njoftim rreth Degës Pejton në Prishtinë dhe Degës Kryesore në Prizren

Më shumë
28.04.2020

Kërkesat për shtyerje të pagesës së kësteve të kredisë pranohen deri më 30 Prill 2020

Më shumë
23.04.2020

Këshilla rreth blerjeve ONLINE

Më shumë
16.04.2020

BKT Kosova prezanton shërbimin më të ri në treg – HAPJE E LLOGARISË NGA SHTËPIA

Më shumë
16.04.2020

Njoftim rreth Degës Pejton në Prishtinë dhe Degës Kryesore në Prizren

Më shumë
14.04.2020

Njoftim për ndryshimin e orarit të punës në degë – 15.04.2020

Më shumë
14.04.2020

Njoftim për masat e sigurisë gjatë vizitës së degëve të BKT Kosova

Më shumë
08.04.2020

Festat Zyrtare / Official Holidays

Më shumë
28.03.2020

Ndryshim në orarin e punës në degë – 30.03.2020

Më shumë
26.03.2020

Apliko për shtyerje të afatit të pagesës së kësteve deri më 30.04.2020

Më shumë
24.03.2020

Ndryshim në orarin e punës – 24.03.2020

Më shumë
23.03.2020

Platforma për aplikim të shtyerjes së këstit të kredisë

Më shumë
22.03.2020

Dezinfektimi profesional i zyreve

Më shumë
20.03.2020

BKT Kosova redukton përkohësisht orarin e punës në degë

Më shumë
20.03.2020

NJOFTIM PËR PENSIONISTË

Më shumë
17.03.2020

NJOFTIM LIDHUR ME VENDIMIN PËR PEZULLIMIN E KËSTEVE TË KREDISË

Më shumë
16.03.2020

Njoftim për klientë

Më shumë
13.03.2020

Njoftim – Albi Mall

Më shumë
13.03.2020

Njoftim – Aeroport

Më shumë
26.02.2020

Investitori turk në Kosovë dhe Shqipëri Z.Ahmet Çalik nderohet me Urdhrin perandorak japonez “The Order of the Rising Sun”

Pas një bashkëpunimi të frytshëm 30 vjeçar, Z. Ahmet Çalik nderohet me titullin më të lartë të Japonisë.

Më shumë
20.02.2020

Njoftim për Degën Albi Mall – 21&22 Shkurt 2020

Më shumë
14.02.2020

GGF AND BKT SUPPORT ENERGY AND RESOURCE EFFICIENCY IN KOSOVO

The Green for Growth Fund (GGF) has provided a senior loan of EUR 10 million to BKT Kosovo.

Më shumë
14.02.2020

EFSE and BKT Kosovo expand access to sustainable financing for MSEs

EUR 10 million loan to BKT Kosovo re-establishes successful partnership to support entrepreneurs

Më shumë
14.02.2020

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
30.12.2019

Njoftim për ndryshim të çmimores për individë

Më shumë
27.12.2019

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
02.12.2019

Njoftim për ndryshim të çmimores për biznese

Më shumë
27.11.2019

Njoftim

Më shumë
25.10.2019

BKT sponzorizon Kampionatin e Mini-Tenisit

Më shumë
27.08.2019

Njoftim – Largimi i ATM nga Royal Mall

Më shumë
30.05.2019

Njoftim për ditë pushimi – 04.06.2019

Më shumë
20.05.2019

Ju njoftojmë se Agjensioni Fitorja në Ferizaj, nuk do të punojë të shtuneve

Më shumë
08.05.2019

Njoftim për ditë pushimi – 09.05.2019

Më shumë
24.04.2019

NJOFTIM – LARGIMI I ATM NGA MARIGONA RESIDENCE

Më shumë
24.04.2019

NJOFTIM – RRITJE E LIMITIT TË TËRHEQJES NË ATM 

Më shumë
23.04.2019

Banka Kombëtare Tregtare në Kosovë, mbështet aktivitetin e Komunës për Ditën Ndërkombëtare të Tokës

Më shumë
08.04.2019

Njoftim për ditë pushimi

Më shumë
04.04.2019

Ndryshimi i çmimores për Klientët Individual, Shërbime dhe Karta.

Më shumë
22.03.2019

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT TË PARË PUBLIK

Më shumë
15.03.2019

Njoftim për Degën në Grand Store

Më shumë
28.02.2019

Njoftim për fillimin e aplikimit të çmimores së re për kartat e kreditit

Më shumë
15.02.2019

Ju njoftojmë se Agjensioni Grand Store nuk do të punojë të shtuneve

Më shumë
17.08.2018

Ndryshimi i çmimores

Më shumë